November 28, 2008

28.11.08

HAPPY BIRTHDAY EEMA & EEN

my best pren's birth. rindu kat ko .. minum air teh, lepak tngok citer cine pepetang, mkn ikan masak tige rase. miss those old days.huhuh...

ni la antara member aku yg ade kembar..mule2 ingat penipuan .. rupenye mmg ade kembar.
aku tumpang bangge la .. walau teringin nak ade sedare kembar... kire aku create imaginary twin je la nnt... huhu..

.SASTERA

my dad once pernah bace karangan aku.

"yati, ayah ajar kau jadi penulis nak? ayah tgk ayat kau macam ble polish"
"me.. erk... tamo la ... tak reti sangat"

ayah aku seorang penulis mase mude. bahasa melayu die mmg superb... anak die ni?
BM cukup mkn jek.. hampir kene marah tengok result spm, but when he scrolled down tgk add math nye mark, x jadi nak kutbah...hihih.

aku mmg harap ade darah sastera dlm badan... tapi tu la .. aku seorang yg malas.aku suke bace jerk kekadang.. kekadang la ..
sastera ni bout passion, bakat, jiwa seni, jiwa lembut, tenang.
so aku bangge kalau ade anak mude melayu pandai menulis.
aku tak suke poem in english. ayat cantik, tp softness die tak sampai.

paling terbaik poem is in arab. melayu punye poem pon ade seni.

baru kenal yuna. suare macam norah jones... pandai wat lirik.. pakai tudung ..comel... tadek bf.. isk ... complete.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...