January 18, 2009

.sat.ur.day

saturday!
sejak keje pj ni baru tau arti sabtu!! tiada lagi bangun lmbt utk menghargai mase (kurng lmbt sket :D tu bgn awl la..hhihi.)

tak sempt kemas bilik. membelai toilet, buang kotoran degil di lantai etc.

ke damansara. lepak kat kedai mamak after window shopping di watson.
alone! bought utusan. eat roti canai. nescafe ice.
antare the most precious moment for me lah kalau weekend. breakfast di awal pagi itu ..... speechless lah!!
sejak isu israel ni every weekend bli paper.
plus isu kampung baru kat perak (rase cam da buat hobby org tua la ... huhuhuhu.)

ke OU. shopping sket sket. n window shopping. cubaan mengelak brownisme and blackisme. try to attract swit color. memandang kan usia da meningkat this year .. choose to be younger :P ...tak sempat bertegosaperamahmesra with hana, bese la ... bizi cam obama mak cik nih! .. :P

ke OPAL. my dream house. kat balconi ade kolam!!!
just imagine minom teh pepetang @ breakfast di awal pagi kat branda tuh!!! tengok bawah kolam! huhuhu... klu tido pon dengar bunyik cam air terjun.... impiannnnn...
umah org kaye nih! sewa RM 3k sbulan. pak guard dah macam lalat ke hulir memastikan sglnye slmt.
x dpt umah pon .. planned to buy the trees (landscape)..letak kt umh...letak rumput kapet..

malam- ke kg baru mencari pulut mangge. takde sbb bukak on sunday jerk... down!
try n error mee sup kedai seblah. sedap!! sile try kak mar!! tp rm4. which is not my expected price for mee sup d situ!..eh.. mkn kt kg baru ni sesedap aa.. rase nak pindah situ utk obesitikan pipi.

malam-ape mood tah ... ngemas blik.tabiat kaaa.... lapahahaha... cepatnye perot ni proses mee sup!!

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...