April 28, 2009

kejatuhan


aha!! speechless. keretakan teruk pada organ dalaman.
tatau la masuk ICU ke ape ke...huhuhu.
ni la mende wat bad mood sket pg tadik. huhuk.
padahal jatuhnye sangat la lemah lembut. namenye? mende da nak jadi.
so, chills!~

semua hanya pijaman...bukan aku punya...

***

em*: ade arahan kuar suh pg Ibu Pjbt Polis ampang mlm ni jam 8.45pm
me: haaaa
me mane u dapat
em*: simkad on?
me on
me mane tu dapat tu
me die call?
em**: ha'a
me pasal saman ke 
me huhu
em*: mcm kena pegi
me mane 
me cer forward
em*: atas nama driver & num keta (dan aku percaya)
em*: u dh byr duit keta? (convincing neh)
me kete dah
me kete mybnk akan kol
me n bg surat dulu
me tak terus panggil p sane
me tapi nape die anta kat number u
me sama kot
me saman
em*: die kata violate perintah mahkamah & perintah lokap terpaksa dikeluarkan (ini memang percaye)
me erk
me pasal ape 
me tak tanye?
me sy kene pegi la ni
me uwaaaaaaa
me sy tak wat salah pe pe (dah gementar)

sms: "Askum, kpd ahli2 ******,bla bla bla, sila berkumpul rabu- 29/04/09 jam 845 di ibupjbt polis daerah ampang..."

em*: ok dh anta
em*: dah baca?
me nak kene
me 
em*: 
em*: peace..
em*: 
me memen memen
me 
me u kene pegi ke ni

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...