June 10, 2009

~

lihatlah ke dalam dirimu
renungkan segala tindakan yang lalu
jangan menuding ke orang lain
kelak bayangnya membaluti dirimu

June 3, 2009

1st april 2009-leo

1 april 2009.

hari ni my 2 iran n iraq officemates came back from their long holiday.
2 org makhluk asing yang agak sengal. 2 org yg selalu pau food org. yang si iraq (muke cam jet tp lg ensem) ni called me grandma coz i wore shawl kt opis... ble ke? si iran ni good looking ala ala sami yusuf... hoho. tapi sengal!!!

before they left 2 weeks ago

leo: izrul! please take care of grandma...:)
me: erk... leo cacat!!!
leo: what is cacat?
me: retarded :P.....
leo : bad mailal :P

and bila kami borak in malay... mereka ni sebok mimicking .. bunyik je lebey kurang .. makna takdak ..
hahaha..


before their long holiday, they put a note on the desk. "PLEASE DON'T USE THIS COMPUTER".
tp ari ni baru perasan sombody change the words. "PLEASE RE


USE THIS COMPUTER"

sampai2 pagi pagi dah bising.

hey.. who touch my pc?
the chair is dusty... <--- gedik key.. baru dua minggu takkan berabok. loyar buruk. seb baik bukan org melayu...hoho haha! terhibur aku di pagi hari.
***

when u have problem, why not, tabur segenggam garam dalam tasik instead of tabur garam dalam cawan?
masinnye kurang n mungkin langsung tak masin. ber lapang dada, jadikan jiwa besar... insya Allah akan di kurniakan jalan keluar. dunia ini bukn apa apa untuk ditangisi.
***

 

June 1, 2009

self~

be strong, be good, be nice, be you, find you, at the end you will see you are nothing-

***

hahaha... eh ... blom ape ape da gelak? rupenye dr gregory house ni yg jadi lipas cacat ni ?
huhuhu... and of course... i love watak sengal dan cacaat.... seperti bob di bawah ni.... no brain , blur ... macam king julienss....



jalan cerita - sengal
3D - gempak
perli president - terbaekkkk.... hohoho...

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...