May 6, 2010

hati hujan!



just received an email. from my beloved friend.


dia nak hijrah ke perak. argh .. *sigh*... dah la email sedeyh kemain.  siap nak jumpe sorang2 minta maaf ...

org tamo keyh ayu... sebab kalau u buat i nangis ...

hari tu 1 of my friend can read peoples. he said , aku ni senang belas kasihan ...

memang betul ape die kate... tapi..

mmm.. x suke please... hati lemah macam tu ...

aku taleh tengok org tua, senang sebak,

taleh tengok binatang tak mkn .. sedeyh...

dulu2 aku tengok monyet gigit gigit plastik pon aku nangis...

pestu siap gado ngn elma.. sebab die forward video ade org ketuk2 ketuk kepala anak kucing, nak rebus .. buat supp ... (hope ko ingat .. gaga)

not good okehhhhhh org mcm aku nih... hati senang lemah... *gulp*

sebab tu bila dapat email ayou .. (acceli i dun read it each paraghraph ...) tu pon dah nangis .. i tengok point2 jerk..tak sanggup bace semua...

adeh... baru nak berlipat kasih sayang .. sorang lagi nak kuar dari KL...

to my dear ayou:

jangan lupe org yeh. u are such a lovely person. macam mak mak dah. i will miss ur jokes. ur laugh.

thanks bantu org mase org susah hari tu... ape ape apdet bagitau. jgn minta di bagitau. i tak suka kawan dok jauh tapi wat wat tatau. kadang2 i ni macam pak put sket tak sempat nak contact ... tapi dalam hati tak pernah lupa kawan... dlm hati tetap dekat.

harap hati sentiasa dekat ...  ye ayu...

nanti org p perak org singgah kat menara tinggi umah ayu ye... nak jenjalan mandi sungai segala .. bawak tau... org tuntutttttttt!!!

update blog selalu. tanak sawng. hutan segala ..

i love u sahabat~

4 comments:

emo said...

haha tak hingat... mane ek ek ekk :P

jintanmanis said...

alpha kot .. pure pure tak hingattttttttttt... :))..... lawak okehh

ayu yg sayu said...

huhu..
menitis air mata bace entry ni..

terima kasih melal.. sbb menghargai persahabatan kite.. walaupun kite tak kerap sangat berjumpe, tapi hati kite dekat to each other kan?

so tak kisah lah sejauh mane kite dipisahkan pon.. hati masih mau lekat k?

terima kasih gak sbb byk tlg ayu. terima kasih utk semua memori2 yg sgt seronok untuk dikenang dan disimpan.

terima kasih sbb menerima ayu seadanya dan terima kasih sbb setia gelak tiap kali ayu buat lawak. :)

hati saye juge mendung tapi saye belum mahu hujan lagi... ade sebulan lagi jadi kite gune mase yg ade sebaik mungkin ye. :)

insyaAllah ayu akan sampaikan apa2 update yg perlu walaupun kite berjauhan. melal antara sahabat yg sgt ayu sayangi. mohon maaf kerana mengundang kesedihan dlm hati kamu..

jintanmanis said...

you. cedeyh nak wat camne.
mmm.. you pon sahabat yg amat dikasihi.
thanks utk segalanye yek.

love you alwayssss.

semoga berjaya dalam dunia akhirat :)

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...