June 1, 2010

jakel

semalam ke jakel shah alam.

punya la susah nak pujuk kekasih p sane. till i said

asal susah nak ajak u p jakel nih? dari ari jumaat kot...

dea: i bukan tanak pegi .. jap gi u tgk la ape jadi...

sampaila kami di jakel. 3 x round baru dapat parking.

sampai2 je .. aku langkah kaki kanan... die langkah kaki kiri, then he said...

ni kan pasar... naper tak langkah kaki kiri? tempat setan nih ..

me: oh .. lupe .. confius senarnye kaki kiri n kanan... kadang2 kt toilet pon aku macam menari sebab nak beza kanan ngn kiri .. oh .. hehehe..

dengan jakun nye kami melangkah masuk... signboard: Cotton - first floor.orang ramai. macam beli ikan kat pasar.

kami pon naik first floor .. "WORLD OF COTTONS"

memang sempit giler okeh.  ramai giler orangg .... nak lalu pon susah... pelik gak diorang ni beli baju raye ke ape... then aku dengar one family ni borak2 ... alah ... baju cotton raya kedua lahh ...

oh .. confirmla mereka memborong cottons untuk raya...

acceli nak cari utk wat skirt ... kain cotton sane memang banyak choices okeh .... mmg byk terpikat ... rambang mate .. rase nak buat baju raye 30 pasang .. cottons je .. tu baru attack cottons.. belum fabric lain .. alahhh....

sampai 1 area ...

dea: eh .. cantik giler nihhh ....

me: tu mane sesuai wat skirt b ...

dea: sape kate wat skirt? i nak wat kemeja ..

me : oh .. oke .. cantik cantik..

then semua dah .. cantik bg die .. ni cantik tu cantik ni .. aihhh ...

me: b .. kate datang tgk kain skirtt .. ni dah lainnn...

dea: kan i da kate .. i taleh datang sini .. giler jadi nye ..

oh no wonder lah .. berat sungguh nak ajak die p jakel... tapi die mmg have a good taste in shirts...

pandai gak la match making pattern n colors  semua utk buat shirt. sangat teliti org nye... walhal beli baju RM20  pon, dalam 2 jam baru dapat.

sangat cermat, kemas... bersih, kereta pon taleh sepah sikit ... asal aku letak selendang ke sweater jap je pon dah kene .. hukkk.. even makan pon tak pernah aku tgk org makan setertib die...

suke minyak wangi tayah cakaplah, dia wangi dari aku .. ho ho ...

tunggu saja shopping for weds nantiii ... ^_^!











No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...