May 11, 2010

sang monitor



terima kasih tuhan.

setelah sekian lame. dapat gak beli monitor. walaupon tak besar. tapi besar la dari kepala aku.

atas rasa sabar, n tunggu ade betul2 duit, baru le faham rezeki tuhan. baru nampak. kalau tak, tak reti nak bersyukur aku nih.

terima kasih tuhan
terima kasih tuhan
terima kasih tuhan

kerja lagi mudah. ewah. mate tak sakit. ble wat lampu tido (ok over) tapi agak pelik la sebab double resolution. nak click button" X" pon sejauh2 alam.

tapi best. sebab ade lampu color pepel. apsal pepel? tanye la designer die yeh... hoho!..tapi mmg smart la idea LG. semuga kamu tahan lama ya. seperti monitor samsung ku. (berat giler mase angkat. berat dari aku kot... ) 5 tahun guna *wink*. nak wat sedekah la..

oh kepala sangat letih. bertahanlah!

i have 5 tasks this week.

2 freelance + 3 kerja persatuan = pergh
semoga berjaye melalui hari hari dlm minggu ni. adeh.
kepala pon dah nak tersumbat kat opis ni. bersimpul sane sini dah urat...

cayok!

me: b, i nye baju sme da bau ubat nyamuk
(aku gune lingkaran fumakilla. sbb nyamuk kt umah tu semua dah too strong to kill ngn "ubat moden". so aku pasang la lingkaran tu. tau kan camne bau.)


dea: takpe. i suke bau tu.
me: erk?
dea: u biarkan je. buat jadi perfume u
me: erkkkkkkkkkkkkkk??????

2 comments:

emo said...

wowwwww bleh la nak nengok wayang kat stu jer. nak tengok jgaks :P bile nak ajjjj

jintanmanis said...

hhaaha.. meh laa .. datang je .. bilik aku tu pon muat jeee diri mu ituw. bawak skali movie2 yg ko ade .. ley aku copy ... hihihi

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...