June 13, 2010

al-fatihah

baru balik dari tahlil, rushing tapi tak sempat jumpe baby.

my fren's daughter meninggal - 2 years old. sangat cute.

meninggal atas pangkuan dia. and she looks fine. redha. nangis seperti biase.
mak mane yg takde instinct kan? die sempat "rasa" something wrong, and teringin nak record video telatah anak dia. so die sempat record telatah anak dia.

and pagi tadi, her baby sesak nafas, and on the way ke hospital, tengok macam nazak.
her husband stop tepi,  and she, her husband and her first daughter sempat lihat anak dia menghembuskan nafas yg terakhir.

her baby tarik nafas panjang .... n serentak air dia mata keluar...sakit... bayangkan.... baby takde dosa pon sakit masa ditarik nyawa.. inikan pula kita yg banyak dosa.

to nurul atikah, syurga untukmu. dan kamu mempunyai ibu bapa yg sangat tabah menghadapi ujian ini...

al-Fatihah.

2 comments:

ayu fieda said...

alfatihah.

kuat betul dugaan..

meninggal sebab apa?

jintanmanis said...

baru suspect leukimia last week...
baru suspect. sebab tu agak mengejut mase dapat tau ... huhu

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...