June 14, 2010

berebut keropok dengan cik semut

i bought this jajan last night... makan skit je .. then sepit dengan niat, semut baik kot takkan nak masuk dalam nih ..

and today, after 1 hour jem .. JEM okeh... macam ke PJ plak jarak nye 1H ... sebab tu malas nak balik kol 6... grrr

penat, letih, first day peot dalam kepale dah terbayang encik potato ... nak makan alas perut.
sampai umah dah menggigil2 dah .. lapar sangat .. terus capai encik potato.

alangkah sedih rase hati, housemate (semut) ade dalam tu .. buat camping ramai2. sebab lapar sangat, aku buang sekor2, makan gak kupok tu.paling menyedihkan, aku makan tepi toilet sebab takot semot jatuh kat bilik ... apsal la semot ni suke sangat follow aku... haish..

4 comments:

niesaHM said...

sedih saye bace..sobbbsobbbbsobbbb

adeh.pasni jgn pecaye semut taw.hehehe

jintanmanis said...

hahaa.. nangis eakk... tu la .dont trust semot dahhh..hehehe

emo said...

halololo ciannye. lenkali ko sediakan sesiap gula kat sudut bilik tue.. kalo die mkn cukup..mesti tak kaco food ko. hahah logik tak..

jintanmanis said...

ahaha... aku letak ko je la kat situ... ko kan manisss .. :P

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...