June 11, 2010

umur

banyak plak apdet kan... dah tatau ape nak wat time nih .. huuuu

last week berjalan jalan di IOI... si dea survey spec a.k.a cermin mata. mintak i comment itu dan ini. n lastly i suggest =mont blanc... suggest je .. nak beli mmg mati la .. huhu.. frame saje almost 2k. then the sales girl maybe tengok kami selekeh dan tak berduit n untuk menjage hati pelanggan (dalam erti kate lain ... korang tak sesuai kot beli ni mahal!...)

sales girl: haa .. this is mont blanc...
me n dea: *angguk *angguk*... (miskin sangat ke kami ni tak tau ape mont blanc...)


pestu cam tengok kami tak reti reti nak blah die ckp

salesgirl: this one sesuai untuk org berumur je .. 35 and above ...

me like : !!!! ... terus i jawab ...

HAAAAA.. sesuai la .. .he is 35 years old this year.. (sambil tunjuk ke dea)


dea: hahahaahahahah....

sales girl : ... (blur nak reply ape ... hohohho)

pengajaran: tengok tak bererti membeli :P .. pantang jugak salesgirl yg suke folor org satu inci dari belakang... the?

*last night*

he recited something, sedap, lunak, merdu....
n aku hanye mampu puji dalam hati, sebab die tak suke dipuji.

hati cakap: sedap nye suare die bace (meremang bulu roma dengar)  cukuplah kalau dapat dengar seumur hidup :)

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...