July 2, 2010

4am. friday

i receive an SMS at 4 am... today.

selalunya kalau sms kol 3, 4 pagi, walau pon dengar, tapi malas nak tengok. sbb maybe promotion nye sms. tapi hati terlalu kuat nak p check,

dengan terkulat kulat mata baca...
Salam wahai ******* yg d sayangi.. semuga kita dpt dtg ke Tanah Suci bersama2 dgn family *** **..syukran katsiran...

10 kali aku ulang, betul ke aku dapat nih? ke org lain kasi? bace dan bace balik..
betul lah ape aku dapat nih...

then i replied
Salam wahai ****** yg amat dikasihi,jutaan terima kasih atas doa yang diberikan. semuga berkat doa mu,dapat kami ke sana bersama keluarga *** **. Smoga dimudahkan urusan d sana & sihat tubuh badan.Sampaikan salam sy pd rasullullah saw jika tidak keberatan. TK & Take care wahai ******.


terharu aku .... semoga doanya dimakbulkan. teringin ke sana. bawak ayahanda sementara die masih ada ... amin amin amin.

aku dapat ubat ni tenang giler. senyum je. bayangkan, orang tu kat sana, tanah suci, tapi ingat kita kat sini, siap doakan tu... alhamdulillah untuk rasa ini ...

tapi hati perlu prepare. perlu tahu, perlu perbetulkan niat dan tujuan, perlu study sejarah, cerita semua di sana, supaya dapat RASA kehadiran sejarah di sana...

p/s: sesiapa rakan yg faham, sini-sini je ye .. =D

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...