July 25, 2010

gerak hati

habis teman mereka shopping di loyat, aku pon lepak rumah diorang till late night.

dari kul 2 ... sampai la malam melekat ngn diorang.

dalam hati dah pasang . seminggu awal aku dah niat.
kalau jumpe abg md, nak cerita sket la pasal benda lalu. nak mintak nasihat. kalu boleh, tak mau musuh2 dengan yg lepas. tp susah nk buat. benci tu ade ... tp .. kalau betul2 rezki aku... dpt la aku jumpe

sambil aku lepak depan tb .. men men laptop diorang .. godek2 .. (macam rumah aku plak..).. dalam hati dah lewat malam nih. mmg tak sempat la nak tanye abg md ape dalam hati aku nih.....

tiba tiba .. die tengah dinner dari atas meja makan...

beliau: mailal.....dulu sebelum kawan dengan faiz, kawan dengan org lain kan?

me: (sentapppppppppppppppppp) .. err.. ak a .. ade abg md..

beliau: member ye? ade lagi ke?

me: ade ... selalu gak ade umah satuan (mesti die tau.. die saje je tanye)...

beliau: oooo... ade lagi la ye (nada macam nak tau sape)..

aku pon bitau .... then die diam...

lame lepas tu :  tapi pilihan kali, .... pilihan kali  ni dah elok dah... tepat ... serasi.. pandai mailal pilih *senyum*. secara peribadi abg md tgk yg ni okey :)

aku: *senyum*... hi hi..

ade lg die ckp tp taleh open sangat :D

ya Allah ... beliau ... beliau sangat sangat tau... ape ade dalam hati... tanpa aku cakap kat sesape pon bile, kat sapa, aku nak bitau benda ni... benda ni sampai pada die...

Allah punya kuasa :)

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...