August 23, 2010

13 ramadhan

ya Allah, cepatnye mase.

13 days already. huk!~

nak update blog utk specific day pon tak sempat. hm hm.

tahun ni puasa agak cepat. aku tatau kenape. padahal aku puasa d rumah yg sama, office yg sama, tempat yg same, pakwe yg sama.. eh? huhu!~

yesterday.


ke sogo. teman orang p shopping. pergh, ramai giler orang. macam semut hurung gula. lupe plak aku nak ngambik gambo. then mereka membelanja kami berbuka satey station. alhamdulillah, sedap. tebal. kuah pon sedap. mee rebus pon sedap. dan paling best sebab orang belanje. hohooh. org yg sangat paling aku hormat lak tu ^^.. terima kasih so much. sape nak try satey yg lagi best dari satey shamsuri, google satey station. kat ampang okeh!

day after yesterday.


berbuka di ikea buffet. aku ambik food memang nak jejak rm25, tapi yg makan RM5 je. tsk tsk... aku mmg sangat tak sesuai makan buffet. T_T .. membaziaqqq.

sesambil tunnggu, kami bermain uno, belom sempat abes satu round, orang dah que , baru 630pm. isk isk. lalu kami pon que.

makan sebiji kurma, solat, baru bantai nasik. malam menonton SALT. tu jerk. eh

i donno. i cant wait to see u friday 17 ramadhan! ^^

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...