August 19, 2010

live life well



aku agak riang ria , bile si dea excited nak beli camera berkuasa tinggi (6 bulan lagi).

sebab dea dah minat photographer. sebab aku boleh tumpang camera dia.

*******************

Makin lame makin malas nak tulis blog. aku pon tak tau kenape. huk huk. banyak dah aku tulis. tapi save as draft je. ;

kelmarin ke rumah nenek. dari dapur  a. md dah jerit.

EHHHHHHHHHHHHHHH!! Milalku~~~... sungguh segak dia. berkemeja lengan pendek, berkain pelekat. tenang air muka dia.

aku senyum sengih. salam isteri  dia dan nenek.

duduk2 borak

beliau: makin berseri sejak puasa diorang berdua ni yeh.

kak ita senyum, aku sengih.

borak2 lagi.

beliau: baru 5 hari a. md takde , dah demam, kalau sebulan a.md takde, denggi terus.

aku sengih lagi.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...