August 5, 2010

ramadhan twenty ten

another year. to begin with.

selama aku hidop nih. bg aku rejab permulaan tahun utk aku refresh.
tapi rejab dan syaaban tahun ni, byk sngt kejatuhan akuh.... adeh..

mailal! jangan merugikan masa...

semoga pembukaan ramdhan menjamin yg terbaik pd masa akan datang.

and the good news is... ramadhan taun ni aku berpeluang hadap 10 mlm terakhir. not as always... selalu sangat that time aku kecundang. uhu uhu. tapi 1st puasa macam tak je .. ugugugu.

ape ape nak tambah? jgn pakse diri. buat yg wajib dulu. betulkan yg wajib dulu baru kau kira yg lain. ye budak?

lame dah tak update pasal ayah kan.

lately ni aku jarang sangat call die. bukan aku taknak call die, tapi aku taleh dengar suara die. suara die lemah.. lemah. suara org sakit... tak sampai  hati !!

aku ckp kat dea: i ni tunggu masa je b dapat berita.
oh kalau boleh sempatkan la aku kawin. senang sket. byk senangnye. aku taknak push dea, nanti tertekan. cukup lah ape Allah bagi. yang penting dah usaha. semoga dilapangkan ...

ubat.


sangat mujarab ubat yg die bagi. sangat-sangat. terima kasih orang yg aku sangat sayangi. semoga dlm hati aku dan dalam hati dia .. tidak lupa pada aku.

minggu nih prepare ape yg patut....

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...