September 27, 2010

kisah terkini. hoho

over the weekend.

saturday.


morning.

awal pagi dinihari, menjamah sarapan di sk sebelom bertolak ke padang taman melawati utk training jom silat. berlumpur segala baju kerana padang basah, ada yg ketemu anak ular. sungguh adventure.

penutup: baju aku kurang kotor. seluar je. ramai tertanye tanye macammane aku jatuh. sudah tentu. jatuh tanpa menjejak kan badan ke lumpur.

niat: biar satu je rosak. jangan dua dua. hahaah

evening

ke rumah sahabat karebku. udah hampir setahun ya tak ke sana. really miss your room . you hall, u moms food .. u toilet . .ur guitar .. our chit chat. thanks for inviting dear ^^ .. senang2 tidur rumah aku .. :P

scene 2.

kami ke show house bungalow 3 storeys. sila lihat gambar utk jalan cerita. (gambar masuk mlm ni atau lusa)

malam

plan awal mahu ke bowling. kerana teman yg mengutarakan idea pengsan kepenatan, aku pon pergi ngn faiz.membeli RAM & power supply. PC aku dah terlalu tua. perlu jantung dan buah pinggang yg baru. Dengan excitednye aku nak pasang sendiri. cabut itu dan ini .. end up aku tinggalkan kerana tak reti. seblum meletop baik aku undur diri.

SATURDAY


noon.

beraya di atas jalan raya selama beberape jam. themes: elma shidi faiz me tahun ni sambutan raya amat menggalakan di jalan raya sekitar KL ya? ke rumah YM ... food semua marvvvv... oh i like. kalau stay till evening sure seronok .. ^^ sedap .. 2 thumbs uppp.

cuma takde mee rebus abah kesayangan ku.

evening. beraya di jalan raya lagi. ke rumah shah rakan sesilat. makan ala kadir. zrastt.. ke cheras rumah ex osmet ku, sahabat,  mar ...

refill perut.

nite

menonton filem magika. ni aku malas ni kalau simpan cerita dua hari. takde mood nak citer dah.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...