October 12, 2010

Jom Silat: 10.10.10

8.10.10 - Jumaat (2 days left)


masa ni aku berhempas pulas siapkan buku program last minuted requested by pihak atas. bern gee zura napi n faiz. till 4 oclock, tarak tahan wa tido same zura. org lain kat bawah pulun demo n prepare.

ade yg prepare persembahan khas, papan sekeping, n demo ramai2.

akibat nk cepat, kami tak sempat makan, sebaik org seblah buat open house. tumpang sekaki. fufufuf. oh first time i tido umah satuan. sebaik semua org takde.

9.10.10 - Sabtu (1 day left)


aku bangun je tengok note for changes utk buku program. oh mandrem amat. sape perasan muke aku mmg macam tuut..

mane tak .. tak cukup tido+ rest+weng+lapar. hampir saja mau marah2... tp pikio pikio.. dugaan.. cabaran. sebaik dah ade org blanjer roti cannai kt bawah.

semua org jumpe mlm tadi tanye, tak balik ke? baju tak bertukar. huhu

tengahari aku gerak balik utk mandi. evening lari ke KL check in hotel. sebaik gee sempat dapat hotel yg amboi amboi enak macam kt rome. so excited. letak2 barang terus ke rumah satuan semule sambung kija.

malam bersame team mate. gee bern faiz napi , memulunkan prog book. berkejar kejran siapkan nak binding. alhamdulillah sempat. last minute ni la ade kedai nak bbuka. and delay tutup sbb ade org luar nak print banner. :).

late nite: kak gee open table. nasi+ ikan patin + sayur .. sedap sungggggggggguhhhhhhh. thanks kak gee..




aku excited nak tengok diorang prepare kt dataran. harap sempat. abes je keje kami ke hotel n jalan kaki ke dataran. tgk tgk kosong :(.... oh .. ingat jalan kaki dekat. upenye dalam 15 mins gak. da la penat tak abes. fufufuf

sempat tido kemas diri @4 am. aku rase baru je tutup mate, kak gee da kejot suh bangun. n faiz n bern da kene call. Zone 6 mane zone 6.. hohoh .. oh .. seperti biase. MMU mmg last minute :P

10.10.10 - Ahad (^^)


morning

Reherseal at 9am. Cuaca sangat lah redup. macam ade awan tutup dataran ^^. betul tak tipu... tak panas tak hujan. see my face? tak burn :P. hujan pon turun tak sampai basahkan baju ^^.

then kami balik siap2



hah. ni kerja giler. aku salute sape yg amek gamba ngn natang ni. saiko tol. besaq dari peha den. eeeeee. tngok gambo pon da geli. boleh pengsan sape yg suh aku pegang nih.


evening

event start at 430pm. tunggu YB datang. aku suka time sajak. sajak abg aziz terbaik ^^.... naik semangat melayu akuh. huhuhuh.. aku dengar gerak hanafi sangat cantik dari atas. semua seragam. ^^

abes je event (ade time aku tertido) semua org meluru ke depan. aku ngn fa sempat selit nak amek gamba media. sempat gak kedepan seblum di himpit org belakang. sakit wo.. aku penat bergambo bukan penat demo. siot diorang ni himpit2 kami yg kerdil nih. aku da tatau nak protect badan camne, aku prepare siku kat rusuk sesape yg ketegak. lantak kome lor .. :)). last last tak tahan, fa tarik kuar .. fufufu .. ade yg pengsan keh. bukan sebab demo. tp sebab amek gambo.

after abes semua posing amek gambaq, feeling dia mmg takle lupe .seronok!!!

malam kami makan di lotus. our news kuar kat TV3 ^^... semua berlonggok tengok ^^..

@ night aku SMS YM and he replied

Syukran Katsiran wahai muridku yang disayangi selalu ... ^^

cukup dah tu semua.






Fakta


hari rabu 4 days before aku tanye ajk pendaftaran da berape org

me: berapa da skang ek?

him: 6000

me: yeke? sempat ke nak jejak 10 000?

him: entahla .. tp YM kate 7000 okey dah.

and 1 day before - saturday, aku dapat berita dah cukup 10 000.

aku mmg tekejot. bayangkan 1 whole year promo, dapat 6,000. mane datang lagi 4,000 dalam masa 4 hari?

wallahualem.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...