October 25, 2010

SRP - training

fuh fuuuhhhh.....

kesat kesat habuk dalam blog.

aku pon tak faham ape org lain yg buat blog bercerita kat blog dia. penat aku perah otak. takde idea.  blog ni lebih pada aku share suka duka dengan diri sendiri je. sebagai kotak ingatan. sebab kalau akusendiri yg hingat. kompem lupe .. kat sini leh bace balik.

just that sesape yg terjumpa@terkenal@terbaca tu .... sudah suratan kebetulan ye tak?

SRP


aku ni kene training SRP.

SRP ni sijil rendah persilatan. patutnye aku amek umo RM22. la ni umo 28 da.

udah la tu. tester semua aku kenal (diorang mmg tunggu aku amek sbb nak buat lauk).

udah la tu. malas nak sakit badan training sbb mmg esok nye tak larat nak keja.

training pon sama adik adik umo rm22.. (kenape RM .. aku pon tatau. sbb akal suh letak.) lagi la aku segan.

udah la tu. aku da lame tak turun. mmg tak ingat buah semua.

udah la tu. kurang training. sbb aku tu kategori pesilat tua yg nak blaja silat dulu masa amek.

udah la tu. selalu ponteng.

udah la tu. yg train aku pon kawan2 aku gak (dah tua)

tapi lakan. silat ajar jangan elak ngn masalah. kene baru tepis. so aku buang jauh jauh terms *udah la tu* ke laut.

kalau tak sampai bile bile aku tak amek SRP.

sampai bila semua org tekejot denga aku tak amek lagi walaupon muka aku da macam dinding kt umah satuan tu. semua kenal.

sampai bile weh??????????? (tarik tudung kiri dan kanan)

okeh okeh  aku amek.

4 comments:

ayu said...

haha takpe melal.. ada rezeki, amik je. :)

penat kejap je.. hasilnya banyak ilmu dapat.

(cakap macam orang penah amik)

jintanmanis said...

haahaha.. tah ayou. kalau ade sini lame da org pakse ayou amek.. takottt

ayu said...

haha tu lah kan...

rase rinduuuu sangat. mm..

jintanmanis said...

tu le pasal. rindu kat ayu gak. hukkkk~~~

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...