November 8, 2010

Aku da amek Sijil Rendah Persilatan :)

punyelah aku struggle submit form under MMU. (sebab kalau submit under Ibu pejabat diorang letak last), diorang tapis jugak p letak antara yg last akan di panggil.

sementara tunggu luar dewan, dok dengar suara org jerit2 ... macam kene torchure kat dalam dewan. senak perot aku.

tiba tiba nampak plak kete swift biru.

Allah.. YM datang kaaaa...

he wished me the other night: semuga berjaya, nanti abg md turun jadi tester..

me: haaaaaaaaaaa? tayah la abg md...

him: heheeh... xpe, nanti abg md turun tengok.

me: lagi laaaa lupe semua buah jap gi abg md.. huhuuh

him: nanti mintak abg md ayat ye...

alhamdulillah dapat ayat. memang hilang gerun time tu. sebelum tu rasa nak lari balik rumah dah.

makin lama makin kurang orang dah masuk dewan. last2 tinggai aku sorang pompwan.

sudah. diorang ni mmg nak letak last ke?

tiba tiba nama aku dipanggil.

masuk je hall, diorang tunjuk counter... semua dok jengah muka .. haaaa mailalll ..

yang mane tengah test org lain , terus p counter aku. memang cuak.

aku dok tengah counter, satu kumpulan org pakai uniform biru dok keliling.. kerumun..... saikooo.

dah nak start baru diorang ke tepi. warghhh...

1. buah jatuh.

alhamdulillah ingat semua buah.

2. buah potong.

alhamdulillah dapat potong semua

3. cekak menanti.

pergh. org pertama attack aku shidi. dia tunjal kepala, sampai ari ni sakit. bile dah amek buah, aku rasa nak *makan* beliau cukup2. yg lain semua tukang tambah kuah. "makan dia makannnn"

3 lagi serangan untuk cekak menanti. semua aku *makan* cukup2 sebab panic, & geram diorang p keraskan badan. tukang sorak suh makan pon ramai. huhuhuhu

4. cekak menyerang ..

eh kejap je dah sampai cekak menyerang?

alhamdulillah semua boleh amek. ade petua dapat dari somebody. sebab tu senang sket kot :D..

semua sorak "tumbok muka dia tumbok..."... aku tengok tester pon da tersengih sengih. buat lawak betul penonton nih.

habisss... dan papaan sekeping. habis lah penanti suatu penyiksaaan aku. abessssssssss. yihaaa

3 comments:

ayufid said...

Alhamdulillah.

Tahniah milalll!! MUAKS!

jintanmanis said...

tq ayuuuu ... lapang dada aii .. muaksss

ayou. kakak ipar ayu cantik lahhh

ayufid said...

aiseyyy jangan la puji dia lelebih. ahahaahha *jeles mode*

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...