November 16, 2010

sabtu+ahad

Sabtu & Ahad

2 hari bersama abah.

sabtu: breakfast di wangsa maju, ke Great eastern, ke hospital, ke KLIA, ke kampung baru for dinner.

and the whole day dia belanja kami dua.

ahad: bersama dia jugak. yg best bersama dia banyak input dia kasi. banyak la refreshment kat otak.

pasal aurat, pasal solat, pasal adab, pasal guru...

seronok walau pon amat exhausted. and aku batuk teruk sebab last night overnight kat hospital. air cond sejuk beku + pesakit.

dia yg jaga suruh makan itu ini. ^^

sabtu:

me: b, jom tengok movie malam ni.

abah terdengar. and dia p cakap kat faiz.

abah: kau nak kene maki ko pegi la tengok, nenek sakit sakit ni ko nak tengok mwayang.

aku : erk. terkedu. kalau tengah minom air mesti tersedak. hoho

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...