November 9, 2010

Technology yg tak berapa nak pandai

seperti yg semua sedia maklum. Cyberjaya adalah bandar pintar pertama di Malaysia.

Kononnya, nak jimat electricity, management install movement detector dalam toilet. detector tu detect movement baru otomatically light on.

MOVEMENT OKEH!!!!!!!

dulu aku bukak pintu toilet sikit je, tapi sekarang kene bukak lebar2 sampai detector tu detect movement pintu. bayangkan. pintu sama berat ngn aku.

lepas tu dalam toilet tu ade la 2 cubicle comel, masuk dalam tu nak buat *project* , ade lagi satu detector. aku cam kene buat exercise pintu, bukak tutup banyak kali kalau nak detector tu detect. baru light on. erghhhhh...

lepas tu pulak. kot la kan kene diarrhea.. dok lamaaa tak gerak, dia p switch off otomatically.....

PINTAR KE PANDIR?????

2 comments:

ayufid said...

SUNGGUH PANDIR TEMPANG.

jintanmanis said...

PANDIR KAN.. pagi tadi kene lagi. dah dok lame baru nak on.. ceyh

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...