December 10, 2010

0912~victory

borak-borak dengan 2 beradik (2 months ago)

ika: kak, bila nak abes ek kes

me: tatau la ika, tengok hakim la

yui: yui kan sebenarnye dah tak sampai hati tengok abah dok situ je tiap2 kali. nak nangis jek.

me: *diam*

ika: kak, sian ayah kan

me:*diam*

ika: bwg, mlm tadi ika mimpi, ade tangan tarik ika, tapi tak sempat , ika jerit panggil mak. abah datang kat ika, abah cakap.

"sian ika, sebab abah ika jadi camni,"

me: *sebak*

yui: yui sian tengok mak.

aku tak sampai ati nak cakap ape ape.

me: korang sabar la byk2. insya allah dah nak abes dah ni. tengok pon macam kita lagi strong.

and that day dalam court. aku masuk berhimpit. seketul je aku kat tepi tu. pompwan.

hakim: dengan ini didapati encik ** **** didapati tidak bersalah ....

aku tak sempat dengar abes terus aku meluru keluar carik sesape yg dapat aku pelowkkkkk. sedih. aku baru 2 tahun dlm ni, aku da rasa betapa susahnye dugaan ni, ni kan pulak family dia yg 4 tahun tanggung,

aku carik yui, pelok dia kuat-kuat. melambak2 la menangis. lagi2 si yui yg sangat soft hearted. then aku carik kak ita, peluk dia kuat-kuat

ps: dialogue di ubah suai. tak ingat semua kot. huhu

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...