December 20, 2010

Hobby- collect buku kosong

aku ada 4-5 buku yg design cantik2. tapi aku tulis dalam 2-3 muka surat je. lepas tu aku letak tepi, carik buku buruk2.

tunang aku sungguh mengenali diri ini dan sangat pantang kalau aku kat kedai buku.

me: b, nk beli buuuuuu...

him: tapayahhhhhh..

me: tapi RM2.00 jeeeeeee

him: tapayaaaaaaaaahhhhh... you beli u guna 2-3 lai u tak pakai dah!!!


me: :(

sampai la satu hari ni aku p jalan2 kat mall sorang2. beli buku indah nih. refer gambar.


after 2 week baru dia perasan. tu pon aku suh dia pegang sat. sebab nak byr parking tiket. sambil2 bayar.

him: bile beli ni.

me: *senyap* - pura pura busy masukkan duit


him: bile beli nih?

me: lame dahhhh. sejak tak kenal u .. (oh giler bohong. .. hahahaa)

dia pon pass balik buku tu... pheeewwww.. sebaik tak marah.

ari esoknye---------

pagi ni aku kat office. selak2 buku tu.

p/s:oh! hobby aku kalau ade buku, first page aku kosongkan. second page aku letak signature.

tiba2 aku jumpe menda nih kat first page.


Terjemahan: bila beli ni? - Faiz


hahahaahahahahaha. dia p tulih kat first page lak tuuu...oh kalau jadi isteri dosa sudahhhh =P~

1 comment:

FA said...

hehehe..br pasan post ni..;p
mula2 fa tgk gambo tu fa ingt from Zain..haha.
rupenye sign faiz..=D

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...