January 12, 2011

borak-borak dengan hati



-tutup mata-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10.

tarik nafas............................................. lepas.

resetting.

kalau tensi aku buat apa?

listen to ahmad deedat. streaming @ youtube. walau pon tak dpt catch up all his point sbb listening sambil buat kerja, tapi aku rasa macam lullaby kat telinga.

penyakit aku, aku tak reti nak list down songs kat playlist. aku tak reti nak dengar lagu. kecuali kalu aku suka satu lagu aku ulang-ulang sampai lebam.

herk.

hari ni mood tak berapa nak elok sejak pagi.

mungkin effect hari-hari yg lepas sejuk, mendung & dingin. tiba-tiba hari ni awan menghilangkan diri, maka matahari tidak sembunyik di balik mereka seperti selalu.

mood tak berapa nak elok , walau pon malam tadi dapat ubat.

haih!~ jangan merungut!

dah tengahari kot! *goncang goncang hati sendiri*

DIVERTING!!

Dia nasihat jangan putus asa. kecewa boleh.

aku sangat kecewa... sedih ... sayup. tengah control tak putus asa nih. nasib baik ada pesanan. ada pengingat.

byk kali diulang. org mukmin takkan putus asa!!!

aku nak divert! nak kumpul RM7000 by january 2012.

aku nak pergi  somewhere. aku nak pergi sana.

betulkan niat ye. *duk tepi hati... cakap cakap dengan hati*

boleh tak nak pasang ada satu niat nih. huuu >.<

(time tulis ni hati pun tengah meremang. erk. hati boleh meremangkah?)

okey hati ... (usap) .. be strong ye love. jangan lembik sangat. kat silat belajar ape? jangan elak & jangan undur kan?

er. giler ke aku?

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...