January 31, 2011

choclat wrapper yg comel


he he..

ni one of my best friend.

sekarang famous dengan choc wrapper die.

honestly, aku suke semua artwork dia. comey2. cantik2. creative mative. simple- dimple always care. erk?

sangat struggle dalam business dia in the beginning.. skang dah berjaye ke puncak gunung merapi.

asik masuk tb n paper je dia.

last friday

Pidot calling..

"weh tak pi keja ke? " - sebab call pukul 930 aku kt umah lagi.

"lmbt skt la dot. nape dot?"

"beli la paper ari ni ... hihihihi"

dengan pantas aku singgah mamak. besaqqq gamba hang. macam jual product kecantikan je ko pegang choc tu. XP.

dulu masa aku tunang, die sponsor 100 chocs. sangat sweet. nanti aku amek gambar. ade lagi.

mak cik mackik aku siap collect chocs wrapper tu nak buat bunga katenye. hahaha.

and aku kahwin ni dia nak sponsor gift pack dari dia, .. untuk hantaran. so sweet. thanks me dear friend.

kalau ade budget aku nak beli choc kecik2 tu. aku suke sangat... comel. ade yg aku beli aku tak bgi orang jap gi XP.

pada yg nak buat majlis. boleh la beli for doorgift. cantik2 belaka.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...