January 24, 2011

hardly woke up



oh i got flu. maybe sinus.

lepas tido umah cik karim - air cond 16 kot. giler ke ika nih. haahahah .. kurus tapi sejuk kemain.

then few days aku straight tido late night.

kalau jumpe abah tau lah. kalau kelopak mata tu leh bercakap, lame dah dia suh tido. dia punya ajak lepak macam hari esok tiada lagi. haahaha.

kesannye , around 4am idong tersumbat. bernafas ikot mulut. and mulut rasa kering. aduyaiiiii.

so around 4 am terpaksa bangun. macam nak suh aku bangun malam je. uhuk uhuk.

and the symptom repeatedly happened. sungguh tak selesa tidurku.

perlu tukar schedule minom madu. 1 spoon before sleep. bukan 1 spoon when wake up.

***



last saturday. - Wedding @ Shang Ri la





Few of us di minta tolong jadi usherrette untuk wedding tun hussein on by their wedding planner - Cik Khalid Ahmad.


yang datang tunku tunku, datok seri , datin seri .. dan berbagai seri lagi.


aku dok meja receptionist... tengok je diorang.


baju cantik. orang pon cantik. oh .. how if i be in their body for one day. sure best kan?


but every body was created perfectly by the creator. so .. be blessed!!


sangat simple wedding dia. tak macam wedding artist yg bagai nak gah wedding mereka. bagai nak menang sorak kampung tergadai. beringatlah. bersederhanalah.


eh aku kenapa emo? ? haha


ternampak kelibat isteri tun hussein on di kerusi roda.


terlihat kelibat adik beradik tun hussein on. lemah lembut yek?


oh gambar curtosy from fiena.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...