January 17, 2011

Weekend with abah



ppppppppppppppppFew.

48Hours - Saturday & Sunday.

Friday night straight to IB for Demo Training. at night lepak with others till 3am. then sambung lepak dengan org lain till 4 am. abah ajak lepak. aku dah terkebil kebil.

Malam overnight at taman melawati. plannye nak hantar abah balik JB on Saturday. Dia dah ready plan for us. Petang while waiting for Faiz abes training, aku dengan abah merayau kt Mall, lepak kat secret recipe. dengar2 cerita dia. best :D

lepak la sampai faiz abes.

Malam plan nak jenguk nenek, cancel. tiba tiba abah call dah siapkan plan for us. harrrr.. letihhhhhhhhhh.

kami lepak with cik karim till 2pm. balik overnight at his house.

esoknye plan hantar abah. postpond lagi , tibe2 karaoke. ble ke? then lepak makan asam pedas... sampai petang. postpond lagi sampai esok nye baru dia balik. petang ahad baru dapat jenguk nenek.

tu, baju atas tu pon aku p beli kat giant RM10. semua instant. hahaah. tak sempat nk balik ambik baju pon.

dan 2 hari ni pon. satu tapak tangan aku abah telek. haahahaah.

faiz pon kena : akan ada seorang nak kawen dengan dia akan datang....(ada can berbini dua)

aku segera jawab: ingatla saat kesusahan bersama..(buat muka seposen)

abah gelak .. dia pegang kepala aku : .. alahaiii merajukkkk...

ok....

letih gilaaaaaaaaaaa.

we need to stay at taman melawati after wed!! kalau tak naya ulang alik. huhuhu

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...