February 22, 2011

Sanctum 3D

eh byk lak aku update. :P. kan dah kate takde keje...



last friday. dijemput tgk 3D with my bestfriend fa & rina.

tok ketua tak available. ade meeting dengan AJK Belia kampung utk wajadiri.

dengan tulus ikhlas aku mintak izin ke luar kota bersama rakan-rakan.

ke KLCC.  & utk adik-adikku. sorry tak dapat ajak sekali. sebab jauh. sian ibu anda nanti nak kejut anda pagi-pagi.

aku dengan fa sampai ke KLCC koi 10. parking basement. punyelah keliling KLCC carik pintu masuk. rupenye ble naik escalator je. tak pasal pasal kene tendangan bayangan ahmad ramadhan.





Sanctum

10 minit pertama aku tidur.

next minutes okey la cerita tu . nice. gempak. nak cite lebbih taleh. kene tengok. sampai aku cerita kat tok ketua dari jalan masuk sungai besi, sampai kat SK tak abes abes lagi. mintak2 dia impress. haahah

okey bob ramadhan tidorrrrr.. punye lah RM18 okey...

after that kami ke kg Baru. kalau dengan bob & rina, perut kami akan meloncat kegembiraan sebab diorang suke offer byk food. bset best lak tu. best tanpa bagitau resepi .. haaha . anyway i enjoyed our jimba jimba guys.

love u guys <3~

nota kaki: rindu giler nak kuar ngn geng mmu. mintak2 derang jadi plan ujung minggu ni :)

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...