February 25, 2011

Yang Maha Pemurah



Allah, Allah, Allah

aku tk tau nak cakap ape. aku tekejot dapat SMS ni.

segan pon ade. tak ramai yg tau kat silat.

kat FB pon aku wat status double meaning.

kalau tau pon sape bace blog ni yg aku tau 3-4 org je..

yang aku tahu ... ini pertolongan Dia.

yang aku sedar, inilah hasil didikan guru, ajar special relation antara satu sama lain. terima kasih byk.

aku segan. sungguh segan.

Terima kasih Tuhan yg Maha Pemurah.

wamayyattakilla ha yaj allahu makhraja, wayar zukhu min haisu la yah tasib.

LA yah tasib

LA yah tasib.

Wallahi aku miskin dan Engkau Kaya...

kalau lah aku dapat share perasaan ni dengan semua, bukan duit yg gembirakan aku, rasa yg Dia beri....

Wallahi mengalir air mata ... aku takleh bagitau sebab...

Alhamdu lillah, terima kasih atas rasa ini. terima kasih...

ya Allah , engkau senangkanlah mereka yg membantu kami, lapangkanlah urusan mereka...

2 comments:

mas said...

:) :) :) senyumlah wahai melal...pertolongan telah dari Allah....

Mai said...

Alahamdu lillah....

rezeki boleh dtg dari sumber yg tak disangka... sb tu semua kerja DIA :)

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...