March 15, 2011

biar kehilangan semua yg dimiliki, asal masih adanya kamu

sayup..

syahdu..

rindu..

pada wajah kesayangan hamba.

terharu, terima kasih,

kami tau dia dan keluarga busy malam sebelum nikah.

mungkin tak dapat datang nikah... katanya.

Abg Md ade hal hari Sabtu tu.. mungkin tk dapat datang.

aku senyum, rasa nak tunda timing nikah je.

Eh jangan, buat apa nak postpond.. kata dia

tapi takpe .. takpe kak ita, tak pat datang pon tak pe .. :). senyum tawar.

beliau: takpe. kami rasa mungkin dapat datang.

and for my BIG DAY, wajah pertama aku nampak masa turun tangga, saat nak diijab kan, wajah dia aku nampak dulu. baju orange peach.

at my first sight: eh.. tak mungkin dia, lain muka dia, & awal sangat nak sampai,

aku duduk, facing dia. mmg dia... belakang isteri dia..

dia dekat dengan tempat pengantin lelaki, dalam kalangan keluarga, belakang ayah.

seronok.... tenang. gembira. complete nikah kami. :).. PERFECT

TERIMA KASIH, wajah kesayangan hamba. walau sibuk, letih, tetap hadirkan diri. walau jauh tetap datang meluangkan masa. sayang sangat2.



sayang beliau, sebab perkahwinan kami, beliau sangat sangat sangat sangat sangat byk membantu.

kasih kami, ya Allah kekalkan lah rasa kasih kami ini pada mereka sekeluarga.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...