March 23, 2011

Hari ke-17 kahwin

aku dah bersilat dengan dia.

konfem la aku kalah... die lengan besar ... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

dia jarang turun kelas aku tatau camne reflex dia still leh laju.... urghhhhh

aku flue. sok sek lepas kuar toilet..

kuar je aku dengar dia pasang lagu anuar zain - teman terulung.

me: eh .. u bukan tak layan lagu anuar zain?

him: ai dengar u sok sek sok sek. ai bukak la lagu tu <muka bangge>

***

pada semua....

kami officially berusaha nak ke SANA 2012 sama rombongan YM ... usaha. dapat atau tak tu bukan kudrat kita :)

pada kawan-kawan aku yg kenal ... jom sama-sama usaha. aku leh submit nama sekali. rombongan under abg Md syok sket ... sebab ade umrah ziarah which is penceritaan beliau sedikit special n extra dari satu tempat bersejarah ke satu tempat yg lain.

so total cost selamat RM7ooo...

berusahlah kawan-kawan.

moga dapat ke sana ramai-ramai .. sama kawan kawan yg aku sayang :)

pen off... dinner with hubby!

***

eh jap anuar zain.... naper lagu kamu bagus2 .....................................................

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...