March 15, 2011

reverse -bride-to-be

Wednesday - 2 march 2011


i took half day, went to taman melawati, fetch somebody, find our ring. :). hijau.

at night, aku lepak dengan kak ita, borak-borak pasal perempuan. while faiz borak-borak dengan YM.

after 12 above, diorang ajak lepak at pelita.  sama abah... borak lagi. best moment ever. before i tukar status :)..

thanks to my beloved abah for helping us.

before balik

me: abg md, doakan kami ye...

abg md: ni nape sedih2 ni.... takde ape lah. insya Allah baik-baik jer.

me: terima kasih abg md.... doakan ye

abg md: senyum

aku sedih semacam. sebab last day bersama beliau.

Thursday - 3 march 2011


dengan berani nya aku ajak beliau & family breakfast. till 12 o clock. rasa sedih tatau nape. mungkin jumpe time gelar single. and after that kene tukar status. borak2 till noon. with abah sekali.

and this one moment, aku akan ingat sampai bile2.

petang aku perlu balik.

berapa kali dia ulang. jaga diri elok2, insurance takde tu ...

plan balik petang, sorang diri drive, tp cik faiz tak sampai hati, lalu dia hantar ke melaka at 8 pm. walaupon demam demam tu. sayang dia. kol 10 baru sampai.

friday - 4 march 2011


faiz gerak ke KL, aku berSPA SPA. ikotkan takmau. tapi kene paksa dengan geng2. sepanjang SPA aku tido je sebab exhausted sangat.

mak andam siap kan aku ------------- dia cukur kening!!!! pantang aku. sebaik tercukur. kalau tak dah bantah abes abesan. kalau tak jugak mati kene bambu ngn faiz.

Saturday - 5 march 2011


okey ..pening jap. jap gi sambung .hohooh

---------------------------------------------------------------

nota kaki: dah jadi isteri. kene jadi isteri yg ceria sentiasa .... ganbatteeeee


No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...