June 15, 2011

Thank you all

s0rry sape yg terbace or membace entry mahupun semua dlm blog aku. actually byk kali da jot down, blog ni bukan tok mengadu nasib or nak simpati... aku lebih selesa tulis ape yg ade dalam hati ni.. bagi lapang sket hati yg da sempit nih.

thanks semua yg call, yg sms , yg datang, yg nak datang spital tapi dah discharged...

tak terlarat nk angkat call, n reply. fening fening..

baru ni kene basuh baik punya ngn abah. sampai dah rase nak putus hubungan sbb aku tak dengar ckp dia, n anggap dia je sayang aku kemain.

haihhhhhhhhhhh.. berdarah paler utakkkk..

pujuk nye pujuk , dia merajok rupenye sbb tak tanye camne nak pantang segala.

haihhhhhhhhhhhh...

2nd of all, guru utama dapat berita je, terus kami kene sound.

aku pon mmg tak reti dok diam, org turun kelas aku nak turun gak. org wat buah aku sibuk nak wat buah, org tengok movie aku pon tgk movie, lepak minom ngn diorang cam tak pregnant.

later on , harap sesapa yg baca sudi doakan aku dapat rezki lain.

tima kasih. getting better. perlu buang kenang2an sebaik mungkin,

sekarang ni tengok baby org hati da meruntun, berat sungguh. sabar je la melal. byk da lalu. takkan ni sket taleh lalu.

dont be weak kate will smith.

korang yg layan aku dua tige hari ni, consult macam2, layan sedih aku .. AKU SAYANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG korang sangat.h

hugs hugs..

oh pantang 3 minggu je, cik suami kate 3 bulan. aku da down. kot puasa pon nak pantang sedih laaa.. da la aku suke makannnnn.. makan je kebahagiaan aku skang nihhhh...

bob & rina: thanks nak masakkan ikan steam.. eh? :P

mas: thank sayang u byk legakan ati i yg pikir cemacam nih..

joni!! tungguuu regular customer mu ini pulih..

iman.. mommy rindu iman. doakan iman dapat adik yg membantu kebaikan agama ni yeh.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...