February 1, 2012

1/2/12-little khalif

Assalamualaikum anakku, kamu 16 weeks. 4 bulan.

Semuga Allah memelihara kita & mengurniakan keselamatan kesejahteraan. Mengukuhkan iman kita.

Mommy takut kekurangan mommy.
Mommy sedih kealpaan mommy
Smuga diberi kekuatan dn petunjuk.

Hari ni mommy check up, mommy over weight. Xtau mommy makan byk ke baby. Kene diet plak ><

3 comments:

Mai Alias said...

dah 4 bulan kak?? Allahu Akbar! Alhamdulillah ^_^ ada rezeki leh jumpa sweet mommy ni nnt hehe nak gak tgk camne keadaan kak melal dah pregnant 4 bulan ni hehehe lama x jumpa =) omi mas pun dah lama x jumpa huuuu nak jumpa bakal2 ibuuuu ni, InsyaAllah

jaga diri kak, u'll be a great mom 4 the little khalif =) InsyaAllah

Perjalanan Hidupku said...

mai doa doakan semua okey dear.. akak byk kekurangan . harap2 Allah tak meletakkan kesalahan kami pada baby.

peyot comey lagi yang. sebab badan ai kocik. mas da besaq tu peyot dia.

mai datang la event 17 hb ni ble jumpe :(. member johor sure ramai..:D

Mai Alias said...

InsyaAllah kak =)

bila ada kekurangan InsyaAllah ada pelengkapnya, bila DIA dah pilih untuk bagi InsyaAllah disertakan dgn ke'mampu'an.. dont worry too much ok? enjoy the feel of little khalif inside ur womb (tak semua org dapat rasa umat Muhammad dlm tu, InsyaAllah) cherish every moment ^_^

kalau tiada aral InsyaAllah kita jumpa 17hb ni ^_____^

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...