March 20, 2012

[23rd] shops-ANAKKU SALES

rarara..

mmy tau balik keje mmy akan sakit pinggang sebab drive, penat. padahal keje kat opis takde la stress.
tapi still ajak papa gi tgk2 barang bby.

luckily pak long awak nak blanjer stroller. hoyeah. jimat mmy leh beli baby cot.
mmy said to papa takyah la bg tido ngn kite je. nant nak BF senang.

tp dia still nak jugak. dia nak bby (playpen la senang) nak letak kat tepi dapor leh tengok2 mmmy masak.
erkk..

so budget stroller gi ke playpen yeh.

lately ni weekend kami sure gi s.complex. sampai papa pi parkson OUG - jauh kot , & mmy tengok ade sales.
beli la sket2, lame2 jadi bukit.

mmy mmg tak beli baju maternity mmy, lagi penting kan barang awak. sebab tah, therapy kot. lagipon baju lame2 mommy muat sebab dlu2 nye baju mmg mmy beli bebeso..

alhamdulillah lately ni murah rezki, rasa cukup2 je, hopefully mmy dpt beli smua barang by the time you are 8mths.

beli barang kene memilih, like your diapers bag, papa nak yg dia boleh carry tanpa segan silu & senang.
bukan color pink, & boleh letak segala barang dia.

terpaksa la mmy yg feminin ni carik barang color biru jerk. tp mmg nak beli yg

oh yea. Ampang Point ade sales ANAKKU till 27th, bley la beli barang lagik.

mmy perasan awak kalau kami bawak jejalan mesti guling dengan hebatnye, suke yerh?

BABY MANJA

mmy buat membersp card,
punye la tak logic
discount period end sampai deliver je.
sebaik RM3..

so sesape blom mmbr jadi la mmbr awal2..

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...