March 23, 2012

[24w] Confirmed

Ahamdulillah, confirmed as a permenant staff at nubex.

teringat mommy mase nak pegi interview, mase tu awak dah 2 mnths.
gigih sesat barat, drive sendiri, sampai building office ni bleh plak salah wing.
sampai mommy almost give up.
sampai mommy parking jauh sebab ingat bangunan dekat je, then mommy menapak la dlm 10 mins,
lift plak rosak, naik tangga sampai tingkat 3,

mommy niat , last effort la call office nubex. kalau gagal mommy patah balik.
then jumpe gak

interview paling sempoi, kat sofa je,
dia tanya ni & itu, mommy jawab ..

not hoping too much, balik umah interview terus visit atok kat hukm.
esok tu mommy bleeding, maybe sebab letih sangat.

nxt week dapat confirmation, accepted.
rezki baby :)

till now, boss inform balik, actually he was seeking a really good designer, almost 5 months, tp dia suke mommy dengan idea mommy - which i dono what, mungkin sekepala dengan dia.

mommy pon tak expect leh dpt keje ni, gaji okey, keje pon okey.
alhamdulillah.

harap-harap kekal lame2 sket... bleh kumpul mas :D

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...