March 31, 2012

[25wks] 3D 4D Scan

30.03.2012. seriously cant wait for this date.

papa buat appointment as soon as mmy forwrd link 4D scan kt dia..
appoint at 8:20pm. senang sebab mmg dekat ngn umah.

link: http://www.facebook.com/pages/3D-4D-scan-Malaysia/120155484710450
online appointment: https://www.appointmentquest.com/provider/2160064131

so after work mmy drive balik keje dlu, penat letih sngt. mmy masam je, dh la yesterday baru inject.
inject plak gi request tangan kiri... which is mmg byk gune tgn kiri. sakit.. kebas.. sengal sampai takleh tido..-nyesal-

odw mmy balik keje mmy pesan, bby jgn tido eh, mmy nak jumpe bby.. :)

dengan kelaparan & kelietihan mmy pon gi klinik fauziah ngn papa

tak sampai 10 minit Dr dah panggil for scan. Dr Jezz. sangat baik and mesra alam.
Dr jezz scan 2d dulu nk tgk bby tunjuk muke tak.

tengok2 elok je posing tengok atas.

bile tukar 3D bby terus kangkang tunjuk gender. Dr pon ckp confirm la bby u ni. huhui. ade la dalam 3 minit dok tunjukkkn je angkat kaki. siap angkat peha gune tangan sendiri.

lepastu bby kalih tengok dinding. Dr ketuk-ketuk perot mmy.

adik, tgk sini..

terus pusing buat muka masam. gerak-gerak, angkat kaki tangan segala. main2 tali pusat, pusing kiri kanan.

doc: eh active la baby u... tak duduk diam ni. good bby ni. kenapa muke masam ni?
me: dia penat mmy dia baru balik keje. bby senyum la
doc: bagus la budak ni .. pandai posing..
me : ai pesan jgn tido nak tengok bby scan.
doc terus berkata2 macam dia lagi excited dr parents dia- ei bagus la dia... active, nakal, naughty

lalu baby pon terus ngadap scan, facing, tunjuk muke, lame2.. angkat kaki, regang kaki, garu muka, menguap, muncung2 mulut, flying kiss,

and doc jezz asik ulang bagus laa bby ni asik gerak je. pandai tengok depan, banyak video dapat yeh hari ni.
good bby. super active.

mmy: ya la doc i pon taktau bila dia tido, asik gerak je. normal ke? 
doc: eh bagus la die active. kalau tak gerak baru risau. apa la mmy dia.
papa: tah risau plakkk--papa gelak

scan dalam 20 minits, bila baby sembunyi je doc ketuk2 suruh bangun. 10 kali menguap dah. sian dia nak tido yeh. puas tunjuk muke depan dia kalih tido balik.

doc: kuat tido ni... ikot sapa ni ..
akaakaakk

doktor mmg terlebih excited.

last2 ukur panjang bby, berat, alhamdulillah.. cant wait to meet you my dear.

rasa berbaloi bayar scan tu.
papa keluar dengan muke senyum sampai telinga.
rasa nak nangis kata dia.
balik ni nak tengok video lagi.
suke sangat. he looks soooo happy.

gambar.. biarlah rahsia.

letak 2D je. :D



for those yg nak scan. 24-25 is advicesable. sebab time ni perot tak penuh lg, so nmpk muka dia.
one more thing scan ni kalau tak nampak dia tak charge RM100.
pujuk2 bby anda buat posing terbaik. priceless.
service sangat2 okey. dr jezz is the best... supportive.





No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...