March 7, 2012

Our 1st Anniversary


Nothing much. SIMPLE - is sweet ;)

Mommy pi kedai cake - Secret Recipe.
mmmy mintak 

me: 2 slices choclate indulgence please
S.E: sekali ke asing2 kotak?
me: nk tulis, better asing ke skali
S.E: better asing la sebab nnt xleh tutup
me: okey asing .. ( imagine nk tulis atas kek...)

sekali dia bagi yg slices tu facing kita. herk camne nak tulis.

me: takpe la .. i nak tulis sendiri ye.

okey mommy pon tulis dengan galaknye. Caca merba.. dah dapat art tu mule la nak main lukis2..
sampai la papa

him: dah dah b... 
me: jap jap ( drawing love )
him: u jangan ngade nak colorkan love tu penuh ye. nanti kene bayar mahal ( sambil gelak tengok mommy excited tulih tulih )
me: ala jap jeeee...

him: dahhhhhhhhhhhhhh . ( lalu dia pon rampas kek tu dr mommy )... 
me: best b... u jeles kan .. akakakakak



ni hajat di hati nak color penuh love ni

then we gi beli DVD - favourite session papa kalau kt umah.
then mmy masak mee kari. papa tolong2 kemas

x sempat amek gambar mee kari & DVD 

kerana kepenatan halfway tgk dvd mommy dah tido ditemani papa gelak gelak sesorangg..

***
END OF our 1st ANNIVERSARY


No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...