April 12, 2012

[27wks] wahnan ala wahnin

 diam tak diam, dah 27wks. nak masuk 7 bulan.
lagi 2 bulan je u will be in my tummy.
lagi 2 bulan je mmy dpt rase awak gerak2.
lagi 2 bulan je mmy ble wat yg terbaik.


mmy doakan semua okey. anak mmy sehat. biar mmy sakit.

everyday before start keje mesti mmy bukak video awak, tgk gambar awak. tenang giler.
ever time  tengok hilang segala masalah.
muke awak sejuk, bile mmy susah hati awak la paling byk gerak.

lagi 2 bulan je mmy attached ngn awak.
lepas ni tru BF.

mohon yg terbaik dari Allah.

sayang awak.
anak sulungku -2012

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...