April 5, 2012

AVENT murah

okey basically budget mommy

3 bulan terakhir - baby care + antenatal class + scan 4D + item RM200 above. - done half
2 bulan terakhir - baby gear + item RM200 above
1 bulan terakhir - mommys confinement set + feeding accessories
1st month confinement - breast pump + additional feeding accessories

mmy dapat offer beli advanced set for new born - AVENT paling murah di abad ini

for only at RM100. tp kene pick up sendiri.
harga kat luar kalau 2 bottles je dah RM84. syukurrrrrrrrrrrrrr sangat jimat. thanks fiena :D

actually plannye mmy nak beli 2 bottles je. sebab my friend advice kadang2 bby tak suits dengan bottle. confuse dgn mmy nye. tp sebab harga 2 bottles je dah RM65 mmy amek la yg ni .. kurang2 dapat bottle brush .. ^^

sesiapa berminat and AVENT's fans ble la add Barang Bayi Murah berkualiti. tp set ISI DUO xde stocks :(..

TUNGKU BAYI

dah survey tunku bayi online. ni paling murah. then dia ada rempah ratus, ade yg jenis tungku tp dalam dia kosong. so maybe mmy beli yg ni je. beli satu je dlu yeh.

Tungku Bayi

Kandungan : Habbatus Sauda', Lada Hitam, Halia Bara, Kulit Bawang yg telah di keringkan dan herba2 terpilih yang berfungsi untuk:

1. mengelakkan perut bayi dari dimasuki angin atau kembung perut
 2. mengecutkan pusat bayi apabila dituam di sekeliling pusat bayi
 3. mengelakkan angin pasang bagi bayi lelaki apabila dituam di sekeliling zakar bayi lelaki
4. memanaskan badan bayi apabila dituam selepas mandi.

Cara penggunaan:
Panaskan tungku bayi herba ini pada sterika sehingga suam2 kuku. 
Terlebih dahulu, rasa lah kepanasan tungku dengan menggunakan belakang telapak tangan sebelum menuamnnya pada badan bayi.




 

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...