May 25, 2012

[33wks] pergantungan

 yakin...

actually byk dugaan time pregnant.
bleeding 2 times, eh sorry 3 times.
blood +ve reaction. - second test alhamdulillah -ve.

and latest. GDM.

tp Allah nk kata jadi maka jadilah!!

sejak awal lg pergantungan tak berapa nk betul.

sampai le kene GDM, i totally twisted my mindset.

asal la aku nak pening2... bukan doktor yg buat jadi tu jadi. Tuhan.

sampaila aku mimpi. aku sebut

" demi Allah yg jiwaku di tanganNya"

wat pe nak letakkan nasib pada doctor? usaha yg terbaik je , & BERSERAH bulat-bulat pada Allah.
pengharapan n pergantungan tu kene kukuh n yakin.

jgn trust doc 100% mereka juga Allah yg jadikan. medic belum tentu 100% accurate. miracle happens.

Alhamdulilah. with my journey, tinggal another 1 and half month.
and last scanned, bby looks fine. elok je duduk nye. good boy. jangan beralih ya abu bakr mmy.

satu nye mmy sangat harap dapat bersalin normal. walupun takot nk deliver tu sangat ade, tp mmy nk pahala syahid. sejak 3 bulan dah ckp husband

B, kalau sy tak lame time deliver u ampunkan sy tau.

mmg preg mmy emosi lebih eh?

okey nnt story pasal GDM and pergantungan. rasenye byk nk tulis. MGTT, BSP and diets.

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...