May 31, 2012

[34wks] pregnancy apps

Iphone Apps only

Baby Center


baby center mmg apps biasa.
dulu mule2 tiap2 ari tengok. tengah pregnant kurang, nak ujung ni  tgk balik.
best. tengok2 balik teringat mule2 preggy.. and mule2 preggy first time dulu.
i miss u my little iman... :)


ni iPr FREE, tk byk pon, tak details mcm baby center


oh ni mmy nye favourite, dulu mmy adjust nk pregnant gune ni la , sebab dia ade ovulation date tepat.. :)
lame dah tak gune. nak 6 bulan dah kot sebab lame tak piyed. hihihi

sakan google free apps... in the end bukan tengok pon. terkadang jerk.

8 months journey, sama sama kamu my little khalif, carry you, mesra-mesra with you, share susah senang mommy, ups and down, macam2 dah mmy lalu, alhamdulillah. terima kasih Allah,
kenangan terindah. love you my sayang...
BEAUTIFUL JOURNEY

-mmy mu, 2nd time pregnancy, 8 months 2012 :) first baby.
tak sabar nak sentuh kulit awak. 

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...