June 27, 2012

He who loves perfume


30.06.12 ni papa's birthday.
hadiah mmy dah beli. semalam balik keje singgah JJ keramat. carik punye carik sebaik ade kedai perfume.

This is his FAVOURITE!. senang keje mmy sebenarnye. tk yah pilihkan.
walaupun jenuh salesgirl tu promote brand lain yg EDP, same bau, lg murah... tp mmy terpaksa tetapkan hati.

mmy to salesgirl : i tak boleh simply choose, dia memilih. nnt i beli dia tak pakai
salesgirl: bukan dia yg bau akak yg bau
mmy: masalahnye nnt dia tak selesa. very particular. kang i yg kene pakai perfume dia kalau dia takmau.
salesgirl cuma senyum.

tp tak serik2 promote lagi. srry la .. kalau for mmy mmg mmy dah tukar fikiran. tp kalau for papa, cannot meh. for somebody yg tetap pendirian, particular, details segala segi... ketepikan lah kesedapan hidung mmy.

secara tak langsung mmy terbeli perfume mmy. ngeheheheehe.

key.. my plan is.
his birthday will be in saturday.

ingat nak order delivery McD, breakfast in bed - his fav, then letak dunhil blue, card, and bunga kat meja makan.

pestu ajak pi zoo... <-- ape kes besday celebration cengginih? 

in this case, kalau mmy tak deliver lagi la. and pak angkat mcm nak stay kat rumah for 2 days. so nampak gayenye no suprises.

we will see. paling tak belanje satay station & hadiah suruh dia ambik sendiri dalam kotak. what to do.. huhuhu. dia tamau pak angkat tau aritu besdei dia. takot org tu serba salah.


ice cream cake for him.



 



No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...