July 2, 2012

[38wks] papa's birthday

fuh. tak padan perut dh ke bawah. punye la rushing balik, buat choclate cake - second try tak jadi sbb tak larat nak pukui adunan tu sampai kembang. huhu. tak moist jadinye. 
dah la mmy tak double boiling toping. nampak tak toping keras cam batu?

okey mmy's real plan.

SMS papa tanye beribbu kali. balik lambat ke.. balik lambat ke... 
coz nak prepare pe yg patut.

buat cake, tunggu dia mandi, suprise kan kek, bunga, dunhill bawah lampu owen.

End up,

dia balik koje, kami kemas2 rumah. - sebab abg ipar dah fully pindah, sakan kami kemas. mmy poloh2 dh,
okey takpe mmy cool jerk. biar dia kemas. abes mandi kang buat2 padam lampu, buat suprise.
kene rushing sebab kol 2-3 pagi abah angkat nak sampai dah.

dengan prihatin: b gi la mandi kang ble rest. sy pasang air cond ye.
b: jap .. bg ilang peluh.

tibe2 tok ba call.. dah masuk taman kosas nak sampai dahhhhhhhhhhhhhh...

mmy: bbbbbbbbbbbbb. sy baru nak buat suprse... lalu kuarkan adiah satu persatu. nah amik la tak jadi suprise sy.. sebaik kek dah siap..

papa terus senyum lebar nmpk dunhill blue. bunge dia tak heran...

tok ba n tok ma datang baru laaa nyanyi lagu. dengan rumah padang jarak padang tekukur.

key key .. hpy birthday papa. ingt awak nak kuar dh. tp sebaik, kalau tak takpat tengok demo agung mlm tadi. huhu


banner comel ni mmy design, kayu pacak tu tempat kacau kopi sebenarnye.
ingat nak mount kt cungkil gigi. pestu dpt idea amek tmpt kacau tu kt opis hihih.

-gambar deleted-hermpkkh

papa fav perfume...
dengan bunge rose.
dah tu je utk umur 29 papa......... pasni celebrate ngn anak mmy :)

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...