September 14, 2012

perasaan?

sedih bila perasaan rindu nak call ayah - aku selalu call dia tanya kabar, cerita sket sket pasal kehidupan. walaupon tak pernah mengadu aku susah camne pon.

tapi takleh nak call sebab dia lemah, kesian nak kacau.

hati redha? entah lah. aku terima .. tapi kenapa ada perasaan macam ni?

bila tengok ayah teruk aritu, dan atas bantuan bapak angkat , aku kenalkan adik dengan kawan ..

skang ni diorang dah tunang, dan bakal kahwin ujung bulan lapan.
aku harap ape aku buat ni menggembirakan ayah. sempat dia tengok anak kesayangan dia kawen before dia pegi. tak risau sangat.

dan boleh jamin he is a good man.

adik - seorang yg sangat baik, sangat pemurah, paling pandai jaga ayah. semoga jodoh ini terbaik untukmu.



No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...