October 2, 2012

Aeyyman: BF


hehe time ni baru lepas bf. BF mmg moment paling syok. tak kire la lepas tu bb tertido ke - dengan sucinye, termenung ke.. tengok mommy ke .. mmg precious moment. skarang dah pandai tarik2 gigit2- blom ade gigi lagik.

dulu mula-mula mommy pening nak set berapa botol - beku plus freeze nk bagi kat nek ndak dia.
tp skang mcm dh okey.

BM mase pantang tk guna lagi, sebab agak berbau tengik.. aeyyman pon mcm tak suke. penuh je atas tu. ujung bulan 11 tak abes gune mmy kene buang kot..

kadang-kadang mommy saje bagi tru bottle utk elakkan pembaziran di hujung minggu. mmg tolak habis laa..

mase train dulu hari ke - 3 baru la dia nak bottle yg momy suakan. tu pon kene facing depan, bukan facing mmy. kalau mmy mmg menangis2 mcm bagi asam keping. dpt DF baru la senyap.. kalau maklong dia ke maksue dia bagi ke abis sebotol. sampai mmy tertekan awak nk minom 2 oz ke 3 oz.. huhuhuhu...

mommy doa semoga dapat BF till 2years. Ya Allah mudahkan lah aku. aeyyman .. minum sampai 2 tahun tau... doakan mommy cukup. love u sangat.

ni nak kumpul duit beli freestyle lah. skang ni mmy pakai swing. mmg swing la lame nau nunggu. huk.


 

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...