November 1, 2012

MEDELA Murah

Alhamdulillah.

medela freestyle murah/ medela swing murah?

Pre-order for medela swing + freestyle

Medela Swing
RM659- promo price with 1 year warranty.stocks limited. 5 units left (update 14/11/12)

*market price Rm7++

Medela Freestyle

RM1850- cash

*market price  to RM2+++

Harga promo sebab baru nk statt jual. So grab it!!!

Medela Freestyle idaman mommies seantero malaya.
sampai sebelum raya haji. terus unpack. simpan dalam bag. punyela tak sabar kan :P.
balik rumah je soak ngn soapy water, pestu boil ... rushing sebab esok tu nk balik ipoh. siap bawak balik ipoh machine dia sebab kene charge 24 hours.

Kelebihan Medela Freestyle VS Swing
  • cepat of course! dari 30 minutes jadi 10 minutes
  • susu banyk sebab stimulate both B.
  • senang nk organize- pump and cooler tote satu bag
  • ado memories button. tekan 1 button je , kerja kita pestu pegang je . ye lah dh dua tangan guna camne nk adjust volume. tak kreatip la gitu.
  • boleh tengok berapa minute kite pump. 
  • comel
  • freestyle - serabut sikit kalau rajin je pasang
  • i love the quality of medela cooler tote. tk basah & serabut :)
  • compare to swing: of course la cepat je .. swing pon best. cuma single pump huhuh.
  • cons: penat pegang dua-dua. sebaik sekejap je.


medela freestyle murah/ medela swing murah?




tips guna medela freestyle

  • seblum guna make sure betul betul kering all parts sebab kalau tak suction dia slow.
  • kalau lepas guna biasanya mommy soak part yg contact ngn cik B and milk je. membrane tu tak sebab kalau basah susah tol nk bg dia kering.
Alhamdulillah. sy suke medela freestyle! smoga murah rezki lagi amin



Medela Swing Murah?

ni medela swing murah. nk letgo baru pakai 1 bulan lebih. condition-LIKE NEW. sape nak PM ye

Mai
 012 698 2177

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...