August 6, 2013

Raya 1434H

raya datang lagi.
cepatnye masa berlalu.
tak puas rasa manis ramadhan.
mungkin sebab tahun ni kene jaga diri sendiri, anak dan suami.
sahur mmg kucar kacir
kadang2 suami penat, mmy bangun sorang.

dugaan lain macam. diarrhea, rasa sensitif, and the later one is masitisis.
tak dapat buat banyk. bangun buat dua tiga, dah merengek si handsome.

tak rasa cam nak raya.
entah. mungkin takde insan tersayang.
puasa pon asyik rindu dia.
first time puasa tak jejak kaki kat bazar melaka.
nak wat camne. hidup bukan untuk MAILAL sahaja.

hari tu merempit kat jalan tar.
ikut nafsu , mmg dah berlai lai beli baju kurung.
pikir baik, baik mmy buat waqaf.
and simpan utk beli stroller idaman mmy.

kat wall penuh gambar syria.
mungkin boleh jadi kat malaysia.
hanya doa dapat mmy panjatkan.
dah jadi ibu ni lain. hati tu .. dah mampu tengok gambar kanak-kanak putus tangan.
kenapa tah. mungkin jihad dan tau mereka kat mana akhirnya.

bebel.. sebab baru kul 4. lagi sejam nk balik. ape sejam?
okey nak pump.

selamat hari raya ayah. kak dah buat waqaf untuk ayah. moga diilhamkan lagi perbuatan untuk mu tenang di sana.

last year sebulan ni mmy pantang je. kasih kt ayah bertambah.

p/s: ai love u suamiku. tambah erat kukuh.



No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...