September 27, 2013

I'm glad you are mine

lvoely hubby.

last tuesday dah off.
takde org jage teruna ku.

today subuh aeyyman got high fever.
mommy dh risau.
takkan cuti lagi.
slow talk

ayah nk jaga.
Alhamdulillah..

Terima kasih my love.

hari ini, mmy nak sangat say thank you to ayah.
kerana memanjakan mmy.

uhu love you.

terima kasih ya Allah untuk anugerahMu. kekalkanlah kami hingga ke syurga.


September 5, 2013

TOLONG! aku gila shopping.

ingatkan tak keluar rumah takde la duit keluar.
tapi zaman IT MITI
hari hari google
most of the thing i bought was for my son.

baru baru ni ja mak dia gila shopping.
beratusss habess
beribu gaya..
tolongg nak gi counseling.!!


September 3, 2013

Bila Rindu datang


dari awal kejadian. bila rindu je. bila rindu nak call je, ni la insan yang terlintas dalam kepala untuk pengganti.

rindu sangat...

Wajah Manis

Orang yang dipilih Allah,wajahnya manis walau tidak kacaksuaranya enak walau tidak lunak,seperti melihat buah yang masak ranum tanpa cacat, seperti mendengar alir air tika sunyi desir.
-mae13 


bermain kata.
bila dengar Tn Guru Ijai

Kuasa Allah. menghadirkan rasa manis pada wajah.
benarla Allah tidak melihat rupa paras seseorang.

aku lihat manis pada Sheikh Yassin
aku dengar enak pada suara tn guru ijai.

dan salah satu wajah manis, dpt aku lihat pada suamiku, bila habis solat.
wallahualam.

"ini diari hati, mohon siapa sahaja yg membaca entry, tidak mengulang ayat ini pada sesiapa.





Kipling murah



dh lame teringin kipling.
masa sekolah dulu tengok je org pakai schoolbag yg ade monyet tergantung ni.
mahal rupenye ye?

Kipling outlet mmg mahal!!
rasenye this one almost RM400-RM600 kot.

tp dapat la murah.

Online shop yg jual kipling murah is


mmy almost nak order kat vshub....
sebaikkkk sabar tunggu shopmeholic reply.

oh puas hati :D

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...